به گزارش رجانیوز، این بنیاد که با عنوان "کنگره اسلامی امریکا" شناخته میشود، جایزه "حامی حقوق بشر پشت میلههای زندان" را به شیوا نظرآهاری اهدا کرد. زینب السواجی، دبیر اجرایی کنگره اسلامی امریکا، اهدا کننده این جایزه، گفته است: «شیوا نمونهای از یک حامی شجاع حقوق بشر و زنی نمونه در منطقه خاورمیانه است». کنگره اسلامی امریکا پس از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر آغاز بهکار کرد و هدف اصلی از تشکیل این کنگره که زیر نظر مستقیم سیا فعالیت میکند، رصد و گزارش فعالیتهای مسلمانان امریکا در پوشش یک نهاد اسلامی است.
اهدای این جایزه در شرایطی صورت میگیرد که قرار بود امروز (شنبه) به اتهامات نظرآهاری در جلسه دادگاه رسیدگی شود. محمد شریف وکیل مدافع او قبلا اعلام کرده بود که اتهام محاربه به وی تفهیم شده است.
در عین حال، کریمان مادر نظرآهاری مدعی است: «من به گفتههای وکیل شیوا، دکتر شریف، استناد میکنم که پرونده را خواندهاند و خانواده را هم در جریان پرونده گذاشتهاند؛ ایشان میگویند که دادگاه باید حتماً شیوا را تبرئه کند. چون هیچ سند و مدرکی دال بر اینکه شیوا کاری غیرقانونی انجام داده باشد، وجود ندارد. ولی اینکه دادگاه چطوری پیش برود را هیچکس نمیداند. چون همه میدانند که دادگاههای ایران روندی عادی را طی نمیکند. واقعاً خبر ندارم که حکمها چگونه است، ولی امیدوارم فردا قضاوت قاضی عادلانه باشد و از روی عدل قضاوت کند، نه اینکه دستور داشته باشد تا حکمی صادر کند.»
پیش از این بهدنبال حضور میرحسین موسوی و همسرش، کروبی، مصطفی تاجزاده و همسرش گوشهای از سوابق وی منتشر شده بود.
رجانیوز نوشته بود:
«شیوا نظر آهاری 26 ساله است و در سال 1382 همکاری خود را با گزارشگران حقوق بشر آغاز کرد و با افرادی همچون حسن اردشیر زارع زاده و سعید کلانکی آشنا شد.
نظرآهاری در ادامه فعالیتهای خود با عناصر فعال پوششی گروهک منافقین ارتباط برقرار می کند و از طریق ایمیل، اخبار و اطلاعات داخل کشور را برای بهره برداری گروهک منافقین ارسال می کند. وی با هدایت گروهک منافقین در سال 1382 اقدام به تأسیس انجمن زنان تارا و همچنین جبهه متحد دانشجویی کرد.
وی همچنین از سال 1384 به ارتباطات خود به صورت مستقیم با سر پل گروهک منافقین ارتباط داشته است.
براساس این گزارش، فعالیت های وی در این کمیته به شرح زیر است:
1- ارتباط گیری با سرپل گروهک منافقین از طریق تلفن و اینترنت و جمع آوری اخبار و اطلاعات از زندانیان و ارتباط گیری با خانواده های آنان و ارسال برای گروهک منافقین.
2- ارتباط با رسانه های خارجی از سال 83 تا قبل از دستگیری و شانتاژ علیه جمهوری اسلامی ایران با انتشار اخبار کذب
3- جمع آوری اطلاعات متهمین نفاق از داخل زندان و ارسال به سایتهای خارجی و سرپل های گروهک
4- جمع آوری اطلاعات از معدومین گروهک تروریستی نفاق از جمله اعضای تیم های تروریستی این گروهک، و ارسال به سایتهای خارجی و گروهک منافقین به منظور محکوم کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
5- عضو هیأت مؤسس، دبیر سابق و سخنگوی فعلی کمیته گزارشگران به اصطلاح حقوق بشر و دفاع از زندانیان سیاسی.
6- حضور در تجمعات غیرقانونی و اغتشاشات اخیر در تهران در تاریخ 23/4/88، 13/7/88، 16/9/88 و ارسال اخبار متعدد به گروهک منافقین و رسانه های خارجی
7- تشویق و ترغیب دانشجویان و جوانان جهت حضور در تجمعات و اغتشاشات تهران
8- تهیه لیست اسامی کشته شدگان از اول انقلاب تاکنون برای گروهک منافقین و شانتاژ علیه جمهوری اسلامی ایران
9- اخذ وکیل برای زندانیان با رهنمود نفاق و تخلیه وکلای مزبور در راستای دستیابی به اطلاعات درون پرونده قضایی متهمین و ارسال برای منافقین و سوخت و سوز روش های اطلاعاتی
نظرآهاری که چندین بار دستگیر و با اخذ تعهد و رأفت اسلامی آزاده شده بود نهایتاً و با عنایت به مستندات فراوانی مبتنی بر ارتباط با گروهک بازداشت شد.
وضعیت نظرآهاری و اسناد انکارناپذیر ارتباط وی با گروهک نفاق در رسانه های جمعی اعلام شده است و با این حال، موسوی و کروبی در منزل وی حاضر شده اند.
موسوی و کروبی همچنین سال گذشته پس از اعدام دو تن از متهمان انجمن پادشاهی که در بمبگذاری فروردین 87 حسینیه کانون رهپویان وصال نقش مستقیم داشتند، نسبت به این اقدام اعتراض کردند.»