صراحت، راز ماندگاری

بصیرت، باید عاشورایی باشد
شنبه

دروغ‌های بزرگ رسانه دولت انگلستان

الف: راقم این یادداشت از سال 1380 تا 1381 در مدیریت فیلم و سریال ارتش و از از سال 1386 تا کنون بصورت فیلم ساز مستقل در حوزه دفاع مقدس و مستند سازی نظامی فعالیت داشته و بر آنچه می‌نویسد از نظر دانش نظامی تا حدی تسلط دارد. اگر آنچه راقم این یادداشت می‌نویسد قابل رد بوسیله سند است رسانه دولتی انگلیس می‌تواند اسناد رد آن را ارائه کند.

دروغ را فریاد بزن!

در سالگرد فرارسیدن ایام دفاع مقدس، رسانه دولتی انگلیس BBC اقدام به پخش یک گزارش و یک مستند نمود که ترکیب آن با سایر برنامه و نیز سایت فارسی این رسانه به مخاطب القا می‌کند که نبرد هشت ساله ایران با ارتش بعث صدام صرفاً یک نبرد صدام و امام است و سراسر شکست است و سرافکندگی. نگارنده قصد دارد در این یاد داشت دو برنامه پخش شده بی بی سی را از نظر صحت و سقم اسنادی و نیز کار رسانه‌ای و عملیات روانی بررسی نماید.

نخست: گزارش پخش شده

در گزارشی که فرن تقی زاده، مجری برنامه نوبت شمای بی.بی.سی نیز آن را در صفحه شخصی فیس بوک خود نشر داده است، جنگ به نوعی القا می‌شود که با اینکه هر دو سوی جنگ شیعیان بوده‌اند لذا این جنگ صرفا انتقامجویی فردی دو نفر از یکدیگر است و برای شبیه سازی چهره امام به صیرت صدام در ابتدای گزارش تصویر صدام که سربازان عراقی خاک از شیشه اش می‌زدایند را به تصویر امام بر فراز انبوهی از مردم جمع آمده در میدان آزادی کات می‌کنند و برای مذهبی نشان دادن صدام تصویر نماز وی در حرم حضرت امام حسین را نیز به این آش شله قلمکار می‌افزایند حال آنکه عمدتاً صدام تا پیش از حمله به کویت چهره‌ای کاملا ناسیونالیستی داشته و در مقابل رسانه‌ها بصورت یک مقتدر نظامی حضور می‌یابد و تصویر مورد استفاده در گزارش بی بی سی (تا جایی که من مطمئنم) مربوط به بعد از حمله به کویت می‌شود. یعنی زمانی که صدام مورد تحریم واقع شد و بیم حمله داشت و برای جلب نظر امتهای مسلمان هم در برابر رسانه‌ها علناً نماز می‌خواند و هم الله اکبر را به میان ستاره‌های پرچمش اضافه کرد!

به این گزارش پر مشکل بیفزائید افاضات بنی صدر را که ادعا می‌کند: «ستاد مشترک ارتش یک برگه‌ای به من داد که عراق قصد دارد به ایران حمله کند و من آنرا به آقای خمینی دادم و او برگه را گرفت گذاشت کنار که این نظامی‌ها دروغ می‌گویند و می‌خواهند فلان کنند و هیچکس به کشور حمله نمی‌کند» و جالب آنکه گزارشگر بی بی سی هیچ سوالی مبنی بر سند یا شاهد چنین گزارشی طلب نمی‌کند حال آنکه اگر گزارشی از ستاد مشترک به فرماندهی کل قوا ارسال شود حتماً چند نسخه از آن در بایگانی ارتش باقی می‌ماند در حالی که تا امروز هرگز چنین سندی دیده نشده. دومین دلیل بر بطلان این ادعا حضور شخص بنی صدر در جلسه کرمانشاه است که در آن جلسه افراد مختلفی از جمله رحیم صفوی ویک سروان ارتشی که فرمانده سپاه کرمانشاه نیز بوده حضور داشته و نیز محمد بروجردی و احمد متوسلیان. تمامی گزارشات بیرون آمده از جلسه با آنچه سردار صفوی در مصاحبه‌ای که شخصاً با وی گرفتم، مطرح کرد تطابق دارد. سردار صفوی در این خصوص گفت: «من و سروان... (من اسمش را فراموش کردم) که انقدر آدم خالصی بود به فرماندهی بخشی ازسپاه کرمانشاه منصوبش کردیم . با هم رفتیم و از روی ارتفاعات دیدیم که لشگر زرهی عراق پشت دیاله آرایش گرفته است. همین را به بنی صدردر جلسه کرمانشاه گفتیم و او یک تحلیل سیاسی انجام داد که اصلا شما سپاهی‌ها می‌دانید جنگ چیست ؟ برای وقوع یک جنگ باید موازنه قوا بین دو قطب جهانی بهم بخورد و شما سپاهی‌ها امنیت همین مناطق را حفظ کنید نمی‌خواهد در امر جنگ دخالت کنید و امر جنگ را به ارتش واگذارید.» سومین دلیل نوع عملکرد فرمانده کل قوا بنی صدر است. فرماندهی که می‌تواند در خلال شکستهای پیاپی در نبرد با عراق سپاه را مورد تحریم جدی قرار دهد و سرهنگ صیاد شیرازی را با سیلی و خلع درجه از ارتش به علت حمایت وی از سپاه اخراج کند و برای هیچکدام هیچ اجازه یا اذنی از رهبری نگیرد. اما نمی‌تواند برای ایجاد یک آرایش دفاعی در مرز کشور یک آماده باش ساده به ارتش بدهد و باید برای چنین حکم ساده‌ای دست بر سینه به اذن باشد؟

در این گزارش از قول افراد دیگری سعی می‌شود جنگ هشت ساله تحمیلی به ایران را شکست طرفین نشان بدهند حال آنکه این تنها جنگ در یکصد سال اخیر است که ایران از ده‌ها کشور دنیا رسما اسیر در اختیار داشت. با آمریکا مستقیم در خلیج فارس وارد نبرد شد. دشمنش از سوی کشورهای بزرگی چون شوروی، آمریکا، آلمان، فرانسه و انگلیس تجهیز و حمایت شد. به شهرهایش حمله شیمیایی شد ( که بعد از جنگ جهانی اول بی سابقه بوده است) به کشتی‌های نفتکشش بر خلاف تمام معاهده‌های بن المللی توسط هواپیماهای اجاره شده با خلبان از فرانسه و موشک‌های اگزوسه هوا به دریا مورد هدف قرار می‌گرفت و کشتی‌های دشمنش با پرچم آمریکا و شوروی و هند اسکورت میشد و حتی آمریکا به اسم حمایت از کویت رسماً کشتی‌های عراقی را اسکورت می‌کرد که ننگ تاریخی کشتی بریجتون و انهدامش با تیر غیب الهی در برابر همه رسانه‌ها بر پیشانی واینبرگر و اعوان و انصارش ماند.

چگونه ممکن است باقی ماندن این نظام و این ملت و این انقلاب در پس چنین هجوم جهانی و حمایت ریالی و دلاری پیروزی نباشد؟ ما اکنون هستیم و با قدرتی مثال زدنی هستیم. این از نظر بی بی سی شکست است؟

 دوم: مستند دو سرباز {؟}

بی بی سی مستندی از ژیار گل پخش کرد که داستان یک ایرانی و یک عراقی را روایت می‌کند. اینکه ژیار گل چگونه عداوت شخصی اش با انقلاب و خصوصا سپاه را تا کنون چندین بار در گزارش‌های بی طرفانه اش (!) نشان داده نیاز به سند خاصی نیست و کافی است گزارش‌هایی که وی با بهم چسباندن بخشی از صحبتهای محسن رضایی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی درباره شکنجه ضد انقلاب و نیز دخالتهای مالی سپاه (بازهم بدون ارائه سند) تهیه کرده است را ببینید.

ژیار گل در این مستند سرتا پا نقیض ادعا می‌کند یک رزمنده داوطلب ایرانی و یک سرباز عراقی در خلال عملیات بیت المقمدس و فتح خرمشهر یکدیگر را ملاقات می‌کنند و رزمنده ایرانی دلش برای سرباز مجروح عراقی می‌سوزد و او را از دست تیر خلاص زنهای جمهوری اسلامی ! (اتهام جدید بی بی سی علیه دفاع مقدس) نجات می‌دهد و سپس بعد از نزدیک به سی سال آنها اتفاقی در کشور کانادا ! در حالی که جفتشان از تالمات جنگ از نظر روحی بسیار بهم ریخته‌اند یکدیگر را در یک مرکز روان درمانی ملاقات می‌کنند و این ملاقات به گوش ژیار که اونیز اتفاقی چند کوچه پایین تر است می‌رسد و اتفاقی به این بزرگی رخ می‌دهد که این دو باز یکدیگر را می‌بینند!

به هرحال بنده به عنوان یک مستند ساز چند سوال حرفه‌ای از آقای ژِیار گل و رسانه دولت انگلیس دارم که می‌تواند راستی آزمایی خوبی برای این مستند باشد.

 

 
 


1- از نظر آماری چقدر ممکن است که از میان 70 هزار نفر آقای الف و آقای ب یکدیگر را در خرمشهر ببینند و هر دو به سرنوشت مشابه (اسارت) مبتلا شوند و بعد از سی سال در بین حدود یک میلیارد انسان و انتخابهای متنوعی مثل (آمریکا و اروپا و استرالیا و ژاپن ... که احتمال مسافرت این دو نفر به آنها زیاد باشد ) هردو سر از تورنتو کانادا (!) دربیاورند و اتفاقا از بین همه اماکن موجود در کانادا در همان مرکز مورد اشاره یکدیگر را ببینند و... از نظر رباضی چنین احتمالی را باید معجزه نامید!

2- عراقی مورد اشاره ادعا می‌کند در محمره (اسم بعثی خرمشهر) در حالی اسیر شده که خدمه تانک بوده. تانکی که خدمه اش را چهارماه بیاموزندش نمی‌تواند از T52 یا T54 فراتر باشد و قاعدتاً یا در لشگر 6 زرهی یا 10 زرهی بوده و اگر در خرمشهر بوده حتما در لشگر 10 زرهی بوده. در این عملیات بیش از 12 هزار عراقی و عمدتا از همین لشگر اسیر گرفته شده پس داستان تیر خلاص چیست؟
 

 

3- عراقی مذکور ادعا می‌کند ژنرال مافوقشان در یک عملیات 5 روحانی را اسیر می‌کند که همه را با تانک له می‌نماید. اگر لشگر زرهی در خرمشهر بوده و سپس عملیات بیت المقدس منهدمشان کرده این پنج روحانی کجا بودند؟ اگر آنها از عمامه فهمیده‌اند اینها پنج روحانی اند یعنی بایستی از یگانهای تبلیغی باشند که این یگانها از اواسط سال سوم جنگ به بعد تشکیل شد و اصلا امکان حضور چنین روحانیونی آنهم 5 نفر در خرمشهر ممکن نیست و هیچ اسمی هم در میان مدافعان خرمشهر از پنج روحانی اسیر و شهید دیده نمی‌شود.عراقیی که حتی عملیات رمضان را ندیده از کدام عملیات می‌گوید؟ و جالب است که عراقی مذکور دیالوگ‌های فیلم‌های سینمایی را می‌گوید و دیالوگ روی تصاویر رزمندگان ایران حک می‌شود و ما می‌شویم خونریز!
 

 

4- عراقی مذکور می‌گوید که در زندانهای رژیم انقدر زجر و شکنجه دیده که تنها فکرش سیر کردن شکمش بوده! برای بررسی این ادعا کافیست به تصاویر بازگشت اسرای عراقی و اسرای ایرانی نگاهی بیندازیم و وضع سلامت عمومی ایشان را باهم مقایسه کنیم میزان صحت و سقم ادعای نامبرده معلوم می‌شود.

5- ژیار گل در این مستند با صدای خود ادعا می‌کند که آیت الله خمینی به خاطر خصومت شخصی با صدام جنگ را ادامه داد و آتش بس را نپذیرفت! بر اساس کدام اصول خبرنگرایی بی بی سی چنین ادعایی را بدون ذکر سند پخش می‌کند؟ طبق کدام دستور کتبی یا کدام صفحه ی صحیفه نور؟

6- در بخشی از مستند ترانس کلارک سفیر سابق انگلیس در بغداد ادعا می‌کند هر دو رهبر ادعا با غرب دشمن بودند. این ادعای کلارک صدو هشتاد درجه با منبع مهمی از تاریخ جنگ قرار دارد. کتاب ویرانی دروازه شرقی نوشته وفیق السامرایی ارشد ترین ژنرال استخباراتی عراق که رسما در این کتاب عنوان می‌شود که آمریکایی‌ها و غربی‌ها اطلاعات جبهه ایران را به روز به اطلاع عراق می‌رسانند حتی درحد زدن خاکریز در روزی جدید

 

 
 


به هرحال این مستند انقدر مشکل دارد که نمی‌توان آن را مستند دانست، اما می‌توان یک فیلم تبلیغی موثر برای کشور کانادا دانست. این را استفاده مکرر از پرچم در اهتزاز کانادا در قیاس با پرچم ایران بر فراز گورستان (به تعبیر بی.بی.سی) و به تعبیر ما مزار شهدای جاویدان می‌توان فهمید.
 

 

فاعتبرو یا اولی البصار. این گزارش را به مدیران کولر گازی رسانه نشناس صدا و سیما نشان بدهید که از خلأ‌های موجودتان چگونه سوء استفاده می‌شود.



نوشته شده توسط پاسدار ولایت مطلقه فقیه
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

صراحت، راز ماندگاری

بصیرت، باید عاشورایی باشد

صراحت، راز ماندگاری

اگر بفرموده مرحوم امام عزیز، پشتیبان ولایت فقیه باشیم، به مملکت ما آسیبی نمی رسد.
ولایت مطلقه فقیه خط قرمز ماست.
با احتیاط خیلی زیاد بایست حرکت کرد.
رابطه ولی فقیه با ما رابطه ی پدری و پسری نیست بلکه رابطه مولا و عبد است...

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه

الف: راقم این یادداشت از سال 1380 تا 1381 در مدیریت فیلم و سریال ارتش و از از سال 1386 تا کنون بصورت فیلم ساز مستقل در حوزه دفاع مقدس و مستند سازی نظامی فعالیت داشته و بر آنچه می‌نویسد از نظر دانش نظامی تا حدی تسلط دارد. اگر آنچه راقم این یادداشت می‌نویسد قابل رد بوسیله سند است رسانه دولتی انگلیس می‌تواند اسناد رد آن را ارائه کند.

دروغ را فریاد بزن!

در سالگرد فرارسیدن ایام دفاع مقدس، رسانه دولتی انگلیس BBC اقدام به پخش یک گزارش و یک مستند نمود که ترکیب آن با سایر برنامه و نیز سایت فارسی این رسانه به مخاطب القا می‌کند که نبرد هشت ساله ایران با ارتش بعث صدام صرفاً یک نبرد صدام و امام است و سراسر شکست است و سرافکندگی. نگارنده قصد دارد در این یاد داشت دو برنامه پخش شده بی بی سی را از نظر صحت و سقم اسنادی و نیز کار رسانه‌ای و عملیات روانی بررسی نماید.

نخست: گزارش پخش شده

در گزارشی که فرن تقی زاده، مجری برنامه نوبت شمای بی.بی.سی نیز آن را در صفحه شخصی فیس بوک خود نشر داده است، جنگ به نوعی القا می‌شود که با اینکه هر دو سوی جنگ شیعیان بوده‌اند لذا این جنگ صرفا انتقامجویی فردی دو نفر از یکدیگر است و برای شبیه سازی چهره امام به صیرت صدام در ابتدای گزارش تصویر صدام که سربازان عراقی خاک از شیشه اش می‌زدایند را به تصویر امام بر فراز انبوهی از مردم جمع آمده در میدان آزادی کات می‌کنند و برای مذهبی نشان دادن صدام تصویر نماز وی در حرم حضرت امام حسین را نیز به این آش شله قلمکار می‌افزایند حال آنکه عمدتاً صدام تا پیش از حمله به کویت چهره‌ای کاملا ناسیونالیستی داشته و در مقابل رسانه‌ها بصورت یک مقتدر نظامی حضور می‌یابد و تصویر مورد استفاده در گزارش بی بی سی (تا جایی که من مطمئنم) مربوط به بعد از حمله به کویت می‌شود. یعنی زمانی که صدام مورد تحریم واقع شد و بیم حمله داشت و برای جلب نظر امتهای مسلمان هم در برابر رسانه‌ها علناً نماز می‌خواند و هم الله اکبر را به میان ستاره‌های پرچمش اضافه کرد!

به این گزارش پر مشکل بیفزائید افاضات بنی صدر را که ادعا می‌کند: «ستاد مشترک ارتش یک برگه‌ای به من داد که عراق قصد دارد به ایران حمله کند و من آنرا به آقای خمینی دادم و او برگه را گرفت گذاشت کنار که این نظامی‌ها دروغ می‌گویند و می‌خواهند فلان کنند و هیچکس به کشور حمله نمی‌کند» و جالب آنکه گزارشگر بی بی سی هیچ سوالی مبنی بر سند یا شاهد چنین گزارشی طلب نمی‌کند حال آنکه اگر گزارشی از ستاد مشترک به فرماندهی کل قوا ارسال شود حتماً چند نسخه از آن در بایگانی ارتش باقی می‌ماند در حالی که تا امروز هرگز چنین سندی دیده نشده. دومین دلیل بر بطلان این ادعا حضور شخص بنی صدر در جلسه کرمانشاه است که در آن جلسه افراد مختلفی از جمله رحیم صفوی ویک سروان ارتشی که فرمانده سپاه کرمانشاه نیز بوده حضور داشته و نیز محمد بروجردی و احمد متوسلیان. تمامی گزارشات بیرون آمده از جلسه با آنچه سردار صفوی در مصاحبه‌ای که شخصاً با وی گرفتم، مطرح کرد تطابق دارد. سردار صفوی در این خصوص گفت: «من و سروان... (من اسمش را فراموش کردم) که انقدر آدم خالصی بود به فرماندهی بخشی ازسپاه کرمانشاه منصوبش کردیم . با هم رفتیم و از روی ارتفاعات دیدیم که لشگر زرهی عراق پشت دیاله آرایش گرفته است. همین را به بنی صدردر جلسه کرمانشاه گفتیم و او یک تحلیل سیاسی انجام داد که اصلا شما سپاهی‌ها می‌دانید جنگ چیست ؟ برای وقوع یک جنگ باید موازنه قوا بین دو قطب جهانی بهم بخورد و شما سپاهی‌ها امنیت همین مناطق را حفظ کنید نمی‌خواهد در امر جنگ دخالت کنید و امر جنگ را به ارتش واگذارید.» سومین دلیل نوع عملکرد فرمانده کل قوا بنی صدر است. فرماندهی که می‌تواند در خلال شکستهای پیاپی در نبرد با عراق سپاه را مورد تحریم جدی قرار دهد و سرهنگ صیاد شیرازی را با سیلی و خلع درجه از ارتش به علت حمایت وی از سپاه اخراج کند و برای هیچکدام هیچ اجازه یا اذنی از رهبری نگیرد. اما نمی‌تواند برای ایجاد یک آرایش دفاعی در مرز کشور یک آماده باش ساده به ارتش بدهد و باید برای چنین حکم ساده‌ای دست بر سینه به اذن باشد؟

در این گزارش از قول افراد دیگری سعی می‌شود جنگ هشت ساله تحمیلی به ایران را شکست طرفین نشان بدهند حال آنکه این تنها جنگ در یکصد سال اخیر است که ایران از ده‌ها کشور دنیا رسما اسیر در اختیار داشت. با آمریکا مستقیم در خلیج فارس وارد نبرد شد. دشمنش از سوی کشورهای بزرگی چون شوروی، آمریکا، آلمان، فرانسه و انگلیس تجهیز و حمایت شد. به شهرهایش حمله شیمیایی شد ( که بعد از جنگ جهانی اول بی سابقه بوده است) به کشتی‌های نفتکشش بر خلاف تمام معاهده‌های بن المللی توسط هواپیماهای اجاره شده با خلبان از فرانسه و موشک‌های اگزوسه هوا به دریا مورد هدف قرار می‌گرفت و کشتی‌های دشمنش با پرچم آمریکا و شوروی و هند اسکورت میشد و حتی آمریکا به اسم حمایت از کویت رسماً کشتی‌های عراقی را اسکورت می‌کرد که ننگ تاریخی کشتی بریجتون و انهدامش با تیر غیب الهی در برابر همه رسانه‌ها بر پیشانی واینبرگر و اعوان و انصارش ماند.

چگونه ممکن است باقی ماندن این نظام و این ملت و این انقلاب در پس چنین هجوم جهانی و حمایت ریالی و دلاری پیروزی نباشد؟ ما اکنون هستیم و با قدرتی مثال زدنی هستیم. این از نظر بی بی سی شکست است؟

 دوم: مستند دو سرباز {؟}

بی بی سی مستندی از ژیار گل پخش کرد که داستان یک ایرانی و یک عراقی را روایت می‌کند. اینکه ژیار گل چگونه عداوت شخصی اش با انقلاب و خصوصا سپاه را تا کنون چندین بار در گزارش‌های بی طرفانه اش (!) نشان داده نیاز به سند خاصی نیست و کافی است گزارش‌هایی که وی با بهم چسباندن بخشی از صحبتهای محسن رضایی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی درباره شکنجه ضد انقلاب و نیز دخالتهای مالی سپاه (بازهم بدون ارائه سند) تهیه کرده است را ببینید.

ژیار گل در این مستند سرتا پا نقیض ادعا می‌کند یک رزمنده داوطلب ایرانی و یک سرباز عراقی در خلال عملیات بیت المقمدس و فتح خرمشهر یکدیگر را ملاقات می‌کنند و رزمنده ایرانی دلش برای سرباز مجروح عراقی می‌سوزد و او را از دست تیر خلاص زنهای جمهوری اسلامی ! (اتهام جدید بی بی سی علیه دفاع مقدس) نجات می‌دهد و سپس بعد از نزدیک به سی سال آنها اتفاقی در کشور کانادا ! در حالی که جفتشان از تالمات جنگ از نظر روحی بسیار بهم ریخته‌اند یکدیگر را در یک مرکز روان درمانی ملاقات می‌کنند و این ملاقات به گوش ژیار که اونیز اتفاقی چند کوچه پایین تر است می‌رسد و اتفاقی به این بزرگی رخ می‌دهد که این دو باز یکدیگر را می‌بینند!

به هرحال بنده به عنوان یک مستند ساز چند سوال حرفه‌ای از آقای ژِیار گل و رسانه دولت انگلیس دارم که می‌تواند راستی آزمایی خوبی برای این مستند باشد.

 

 
 


1- از نظر آماری چقدر ممکن است که از میان 70 هزار نفر آقای الف و آقای ب یکدیگر را در خرمشهر ببینند و هر دو به سرنوشت مشابه (اسارت) مبتلا شوند و بعد از سی سال در بین حدود یک میلیارد انسان و انتخابهای متنوعی مثل (آمریکا و اروپا و استرالیا و ژاپن ... که احتمال مسافرت این دو نفر به آنها زیاد باشد ) هردو سر از تورنتو کانادا (!) دربیاورند و اتفاقا از بین همه اماکن موجود در کانادا در همان مرکز مورد اشاره یکدیگر را ببینند و... از نظر رباضی چنین احتمالی را باید معجزه نامید!

2- عراقی مورد اشاره ادعا می‌کند در محمره (اسم بعثی خرمشهر) در حالی اسیر شده که خدمه تانک بوده. تانکی که خدمه اش را چهارماه بیاموزندش نمی‌تواند از T52 یا T54 فراتر باشد و قاعدتاً یا در لشگر 6 زرهی یا 10 زرهی بوده و اگر در خرمشهر بوده حتما در لشگر 10 زرهی بوده. در این عملیات بیش از 12 هزار عراقی و عمدتا از همین لشگر اسیر گرفته شده پس داستان تیر خلاص چیست؟
 

 

3- عراقی مذکور ادعا می‌کند ژنرال مافوقشان در یک عملیات 5 روحانی را اسیر می‌کند که همه را با تانک له می‌نماید. اگر لشگر زرهی در خرمشهر بوده و سپس عملیات بیت المقدس منهدمشان کرده این پنج روحانی کجا بودند؟ اگر آنها از عمامه فهمیده‌اند اینها پنج روحانی اند یعنی بایستی از یگانهای تبلیغی باشند که این یگانها از اواسط سال سوم جنگ به بعد تشکیل شد و اصلا امکان حضور چنین روحانیونی آنهم 5 نفر در خرمشهر ممکن نیست و هیچ اسمی هم در میان مدافعان خرمشهر از پنج روحانی اسیر و شهید دیده نمی‌شود.عراقیی که حتی عملیات رمضان را ندیده از کدام عملیات می‌گوید؟ و جالب است که عراقی مذکور دیالوگ‌های فیلم‌های سینمایی را می‌گوید و دیالوگ روی تصاویر رزمندگان ایران حک می‌شود و ما می‌شویم خونریز!
 

 

4- عراقی مذکور می‌گوید که در زندانهای رژیم انقدر زجر و شکنجه دیده که تنها فکرش سیر کردن شکمش بوده! برای بررسی این ادعا کافیست به تصاویر بازگشت اسرای عراقی و اسرای ایرانی نگاهی بیندازیم و وضع سلامت عمومی ایشان را باهم مقایسه کنیم میزان صحت و سقم ادعای نامبرده معلوم می‌شود.

5- ژیار گل در این مستند با صدای خود ادعا می‌کند که آیت الله خمینی به خاطر خصومت شخصی با صدام جنگ را ادامه داد و آتش بس را نپذیرفت! بر اساس کدام اصول خبرنگرایی بی بی سی چنین ادعایی را بدون ذکر سند پخش می‌کند؟ طبق کدام دستور کتبی یا کدام صفحه ی صحیفه نور؟

6- در بخشی از مستند ترانس کلارک سفیر سابق انگلیس در بغداد ادعا می‌کند هر دو رهبر ادعا با غرب دشمن بودند. این ادعای کلارک صدو هشتاد درجه با منبع مهمی از تاریخ جنگ قرار دارد. کتاب ویرانی دروازه شرقی نوشته وفیق السامرایی ارشد ترین ژنرال استخباراتی عراق که رسما در این کتاب عنوان می‌شود که آمریکایی‌ها و غربی‌ها اطلاعات جبهه ایران را به روز به اطلاع عراق می‌رسانند حتی درحد زدن خاکریز در روزی جدید

 

 
 


به هرحال این مستند انقدر مشکل دارد که نمی‌توان آن را مستند دانست، اما می‌توان یک فیلم تبلیغی موثر برای کشور کانادا دانست. این را استفاده مکرر از پرچم در اهتزاز کانادا در قیاس با پرچم ایران بر فراز گورستان (به تعبیر بی.بی.سی) و به تعبیر ما مزار شهدای جاویدان می‌توان فهمید.
 

 

فاعتبرو یا اولی البصار. این گزارش را به مدیران کولر گازی رسانه نشناس صدا و سیما نشان بدهید که از خلأ‌های موجودتان چگونه سوء استفاده می‌شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۸۹/۰۷/۱۰
پاسدار ولایت مطلقه فقیه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی