صراحت، راز ماندگاری

بصیرت، باید عاشورایی باشد
شنبه

بی بی سی پس از چند ساعت، این خبر را از روی سایت خود حذف کرد

حمایت بی بی سی از فیلم موهن به پیامبر 
بی بی سی در گزارشی توجیه آمیز به تبرئه توهین کنندگان به پیامبر اسلام پرداخت و تلاش کرد تا به نحوی که به مسلمانان بر نخورد از سازندگان فیلم موهن و حامیان آن حمایت کند. 



جام فرهنگی،

بی بی سی در گزارشی به قلم عزیز حکیمی با تیتر "فرق عکس عروس ملکه با کاریکاتور موهن" آورد: «یک هفته پس از اعتراض های خشونت بار مردم برخی کشورهای مسلمان به یک فیلم توهین آمیز درباره پیامبر اسلام، هفته نامه طنز فرانسوی شارلی ابدو کاریکاتورهایی از پیامبر اسلام را بر روی جلد خود چاپ کرد. این امر دولت فرانسه را واداشت که سفارتخانه ها، مدارس و دفاتر رسمی خود در نزدیک به بیست کشور عمدتاً مسلمان را تعطیل کند.



حوادث مشابه در گذشته نشان داده که اقدام شارلی ابدو و اقدامات مشابه رسانه ها، می تواند به گسترش اعتراض های خشونت آمیز منجر شود و تبعات امنیتی جدی نیز به دنبال داشته باشد. چاپ این کاریکاتورها عملا می تواند باعث به خطر افتادن جان شهروندان فرانسوی در کشورهای مسلمان و حتی نگرانی های مرتبط با امنیت در خاک فرانسه شود. گذشته از آن، بستن سفارت ها و دفاتر مرتبط با فرانسه در بیست کشور می تواند هزینه های اقتصادی و سیاسی هنگفتی بر دولت و مردم این کشور تحمیل کند.



با این حال، مقامات فرانسوی از انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز پیامبر اسلام به عنوان نشانه ای از آزادی بیان دفاع کرده اند. اما در همین کشور و تقریبا همزمان با چاپ این کاریکاتورها، یک دادگاه انتشار تصاویر عریان عروس خاندان سلطنتی بریتانیا را زیر عنوان "نمایش بی رحمانه لحظات شخصی" محکوم کرد و از ناشر این تصاویر خواست که سریعا تمام این عکس‌ها را از روی اینترنت حذف کند و اصل عکس‌ها را نیز به خانواده سلطنتی بریتانیا بازگرداند.



هر دو مثال، برغم تناقض ظاهری، نشانه پایبندی دولت و جامعه فرانسه به قانون گرایی است. انتشار تصاویر عروس سلطنتی بریتانیا، براساس قوانین فرانسه، نقض حریم خصوصی یک شخص حقیقی ست اما کشیدن کاریکاتور و نقد کردن شخصیت های مذهبی، حق آزادی بیان و به چالش کشیدن اندیشه هاست که آن هم در قوانین فرانسه تضمین شده است.



......اغلب کودکان مسلمان در محیط اجتماعی خود با باور مطلق به برتری یک مسلمان بر غیرمسلمان و برحق بودن اسلام نسبت به دیگر ادیان رشد می کنند.



بسیاری از آنها از همان کودکی می آموزند تا شکرگزار خداوند باشند که مسلمان آفریده شده اند و نه "کافر" و به خیلی از آنها گفته می شود که غیرمسلمانان گمراه یا حتی نجس هستند.

این فرهنگ خودبرحق بینی می تواند به شکل حساسیت فوق العاده مسلمانان نسبت به اعتقادات خود بروز کند.»



این حمایت علنی از سازندگان فیلم موهن به پیامبر تحت لفظ زیبای آزادی بیان در حالی از سوی بی بی سی صورت می گیرد که در گذشته تحت عنوان خبری با تیتر " چرا بی بی سی فیلم موهن به پیامبر را پخش نکرد" خود را در ظاهر طرفدار مسسلمانان معرفی کرده و نسبت به سازندگان این فیلم موضعی تصنعی گرفته بود.

در جواب توجیه غیر کارشناسانه نویسنده این متن، جواب مخاطبین خبر که در سایت بی بی سی آمده است را می آوریم:



1. با سلام

نمی دانم ریشه اندیشه های شما از کدام مرداب سیراب می شود که عطای آب زلال معرفت شرقی را به لقای فراموشخانه فروخته اید و با توجه به ایرانی بودن شما به ظاهر البته، چون به نظر به بیگانگان بیشتر متمایل بوده و رضای آنها ارزشمند تر از ارزش های هم وطنانتان است که این چنین بی توجه پیامبر اسلام بزرگترین مرد تاریخ که چندین میلیارد مشتاق دارد و دل ظلمت زده جاهلان را نورانی کرده این چنین سخیف با همسر نوه ی ملکه ی انگلستان یکی کرده و نتیجه می گیرد که حقوق خصوصی یک زن لخت با توهین به مظهر پاکی و عصمت، عزیز ترین بنده خدا که شادی و غم او با شادی و غم پروردگار یکسان است یکی کرده اید و نام آزادی بیان و به چالش کشیدن اندیشه ها را روی آن نهاده اید و یا نشانه پایبندی دولت و جامعه فرانسه به قانون گرایی می دانید و تعجب بر انگیز تر که شما این ادبیات را چه قدر زود باورانه همچون یک حقیت محض کاملا جدی گرفته و پذیرفته اید انگار که در همان جاهایی که این الفاظ را می سازند خود باور دارند و اجرا می کنند؟



یک پرسش: حال اگر کسی در مورد پدر و خانواده ملکه انگلستان نقدی کند آیا باز هم آزادی بیان وجود دارد؟



شما (غربی ها) چه بپذیرید چه نپزیرید چه بداننید چه ندانید که مطمئنا بهتر می دانید:

مسلمانان، محمد (ع) را از جان خود و حتی از خانواده خود بیشتر دوست دارند و توهین به ایشان مسلما از توهین به خودشان و مهمتر از ورود به حریم خصوصی خودشان است.

در آخر باید به شما یاد آور شوم که پوشاندن گناه دیگران، سهیم شدن در گناه آنان است و چه بسا تن فروشی شرافت مندانه تر از ذهن و اندیشه فروشی است که کسی زبان بیگانگان شود که حرف آنها از زبان او جاری شود.



2. در اجتماع هاى غربى دسته اى از مردم وجود دارند که بهشون "هیپى" گفته میشه. این افراد با "هر حرف و نظرى" که جلوشون بزارید مخالفت می کنند و یک جواب متفاوت تحویل می دهند، فقط به این خاطر که "روشن فکر" خودشون رو جلوه بدند و بگن که "شما عقلتون نمى رسه و فکر بازى ندارید." یعنى اگر جلوى این افراد یک عکس هندسى مربع بزارید و بپرسید "تو این عکس چندتا مربع می بینى؟" میگه 2 تا: یکى خط احاطه کننده، یکى هم فضاى سفید درونش!!!! این آقاى محترمى هم که این مطلب رو نوشتن خیلى شبیه هیپى ها حرف میزنن... اون عکس بسیار بسیار زشت و توهین آمیز هیچ گونه توجیه فرهنگى یا اخلاقى یا قانونى نداره. از کى تا حالا ترویج نفرت و "مسخره کردن" و "توهین کردن" بخشى از "به چالش کشیدن تفکرات و عقاید" شده؟!! بنده هم شاید خیلى چیزا برام عجیب بیاد، اما از بیان کردنشون پرهیز می کنم، نه به این خاطر که کسى جلومو گرفته یا اینکه آزادى بیان نباشه -بلکه به خاطر یک ذره "شعورى" هست که به عنوان یک انسان با فکر و عاقل دارم. اگر هم با چیزى مشکلى دارم با حفظ شعور و درک و با استدلال سعى می کنم نظرم رو بیان کنم.



3. جناب حکیمی، مشکل ما این نیست که از قوانین فرانسه سر در نمی آوریم. مشکل اینه که چرا همچین قوانین ظالمانه ای تصویب میشه. این سیاست یک بام و دو هواست. به پیامبر اسلام بدون هیچ دلیلی میشه توهین کرد و به مضحکه گرفت اما از عروس سلطنتی نمیشه عکس های نیمه عریان چاپ کرد. در حالی که مورد اول عین توهین و لودگی است ولی مورد دوم اصل قضیه(لخت شدن)اتفاق افتاده. فقط میتونم بگم برای خودمون متاسفم که سنگ غرب رو به سینه می زنیم.



4. مقایسه عروس ملکه و انسانی که بیشتر ار یک ونیم میلیارد پیرو دارد از ریشه غلط و باطل است شمایی که دم از آزادی بیان می زنید آیا می توانید هولوکاست را زیر سوال ببرید مطلقاً که نمی توانید چراکه آزادی بیان وسیله ای برای خفه کردن آزادی بیان و اندیشه است اگر زیر سوال بردن نسل کشی یهودیان پرورش نژاد پرستی و برانگیختن نفرت است آیا توهین وتهمت های نادرست و کتمان حقایق خود برانگیختن نفرت بر علیه بیشتر از یک و نیم نیلیارد انسان نیست.



5. هر فرد عاقلی میدونه که توهین به یک شخصیت مورد احترام مردم گناه و اشتباه هستش، خواهشا دیگه توجیه نکنید..



6. سلام ، همیشه میگفتند بی بی سی بی طرف است، اما انگار نیست لطف نمایید یه طرفه به قاضی نروید....



7. لطفا سیاست های دشمنانه خودتون رو توجیه نکنید... حالا که مشخص شده آزادی بیانتون فقط برای توهین و توطئه علیه مسمانان هست... به قول ما... ماست مالیش نکنید..



8. سلام. به نظر می آید که همه اینها که گفته برای توجیه بی اخلاقی باشد. همانطور که خشونت کار بدی است و برای طرد کردن آن نیازی به شکایت کردن نیست و همه آن را محکوم می دانند طبعا توهین و تمسخر نیز خارج از اخلاق بوده و هیچ ربطی به انتقاد و نقد کردن و آزادی بیان ندارد.



9. جناب حکیمی عزیز! حال اگر مثلا روزنامه ای در فرانسه مطلبی در تردید هولوکاست منتشر کند برخورد دولت فرانسه چگونه قابل توجیه است؟ آیا به حریم خصوصی کسی تجاوز شده؟ و یا واقعه ی هولوکاست چیزی فراتر از اعتقادات مذهبی است؟ نه برادر! فریب این مغالطه ها را دیگر هیچکس نمی خورد. واضح است که دولت فرانسه و سایر دول غربی خود عامل انتشار این مطالب ضد اسلامی هستند. و این حق خود برتربینی بر خلاف نظر شما در صهیونیست ها وجود دارد. آنهم به قیمت جان مسلمانان.



10. جالب اینجاست که همین مجله قبلا به خاطر بی احترامی به شارل دوگل یک بار بسته شده.انگار دولت فرانسه قوانین را در مواقع لازم فقط به یاد میاره.



11. عزیز جان، همین الان که من تو فرانسه هستم تکذیب نسل کشی ارامنه توسط حکومت عثمانی جرم تلقی میشه و از یکسال تا سه سال حبس بهمراه جریمه نقدی داره، آیا این پدیده تاریخی که صحت و سقمش محل سواله و میشه روش بحث کرد جزء آزادی بیان تلقی نمیشه؟؟؟؟؟ بعد اهانت و بی احترامی به آخرین پیامبر خدا که اتفاقا تصدیق کننده پیامبران پیشین نیز هست و در کتابش از همه پیامبران الهی به نیکی یاد شده، و توهین به او توهین به همه ادیان است جز آزادی بیان تلقی میشه؟!!! دست بردار نویسنده محترم اتفاقا اینجا تو فرانسه از هرجای دیگه تو تفسیر شخصی از قوانین متبحرترند ok؟



12. فیلمی که ایران از مریم مقدس ساخته و طهارتی که اسلام برای حضرت مریم قائل شده نشانه چیست؟ کجا تو ایران راه به راه به ادیان دیگر توهین می شود؟! احتمالا شما مسلمان نیستی یا تو ایران نیستی!! اگر بودی می دونستی که اهل کتاب از دید اسلام و مردم ایران بسیار قابل احترام اند.



13. بدون شک توهین به هر شخصیتی زشت و ناپسند است علی الخصوص به پیامبر مهربانی ها

یادمون نره اون داستانی که مردی هر روز شکمبه گوسفند را روی سر حضرت می ریخت این کار عادت هر روزه مرد شده بود و پیامبر هیچ جوابی به اون مرد نمی داد تا این که یه روز اون مرد این حرکت رو نکرد حضرت سراغ مرد رو گرفت و شنید که بیمار شده است پیامبر مهربون ما هم بی درنگ به عیادت مرد هتاک رفت!



14. آیا تظاهرات مسالمت آمیز مسلمانان در به اصطلاح قانون فرانسه نفی شده ؟اما تظاهرات صنفی آزاده؟!! گیریم حرف شما درست باشه ! پس چرا اجازه اعتراض مسالمت آمیز رو هم به مسلمانان فرانسه نمی دهند؟جریان حاکم بر مجلس فرانسه جریان ضد اسلامیه که گاهی به میخ میزنه و گاهی به نعل و هدفش اهانت به اسلام و مسلمان ها است.



15. من مسلمان نیستم ولی این دلیل نمی شه که به بهانه ی آزادی بیان در مورد مسائلی که می دونم یه عده ای روش حساسیت دارن این طور مانور بدم. واقع بین باشید لطفا.آیا در همین کشورهای اروپایی می شه به همین راحتی هولوکاست رو زیرسوال برد؟ تو همین کشورها قانون تصویب شده اگر کسی هولوکاست رو زیرسوال ببره زندانی بشه این آزادی بیان که شما می گید این جور موقع ها کجاست؟ مقایسه عروس ملکه با این موضوع یه قیاس اشتباهه.شما دارین یه فرد حقیقی رو با یه مسئله اعتقادی مقایسه می کنید.وقتی شما یه اعتقاد رو زیرسوال می برید تمام تفکر و هویت انسان را زیرسوال می برید.اما یه فرد حضور فیزیکی داره که بتونه از خودش دفاع کنه یا کسی هست که این کارو براش بکنه موضوع حریم شخصی مسئله ی جدا از آزادی بیان است.قرار نیست به بهانه آزادی بیان هر چی دلمون خواست بگیم.می شه انتقادها رو با سند و مدرک و محترمانه بیان کرد نه با یه فیلم یا کاریکاتور به میلیون ها نفر توهین کرد.



16. سلام جناب حکیمی نمی دانم چه مدتیست این طرف ها آمده اید ولی مسلما خیلی سال نیست که اینطور شیفته قانون گرائی اینجا هستید. چند سال دیگری لازم است بمانید تا حقایق دیگری برایتان مکشوف شود. البته اینکه مسلمانان با هر تلنگری برمیتابند چندان لازم نیست چرا که وجود پیامبر اکرم بسیار بسیار بزرگتر از آنچیزی است که بخواهد با چنین تبلیغاتی مکدر شود ..وایشان والاتر از این مقولات هستند ..ولی شما آقای عزیز حکیمی ..بهتر است این بار پیامبر را با پیامبر به مقایسه بگذارید نه با عروس ملکه البته این نشان از کم اطلاعی شما خواهد داشت.



با این حال معنای گفته های من این نیست که انتظار داشته باشیم اصولامسلمانان عمدتا بی خیال باشند ..اولا اینکه می گویند اگر به مسیح توهین شود هیچ واکنشی در جوامع غربی صورت نمی پذیرد این کاملا اشتباه است حتی در برنامه ای در بی بی سی هم بارها گفته شد که غربیان واکنشی به توهین به پیامبرشان نشان نمی دهند وهیچکس اعتراضی نکرد. همین چند سال پیش بود که فیلمی ساخته شد و آنجا خیلی هم محترمانه گفته شد که مسیح ازدواج کرده بوده و زن داشته و عکس زنش را نشان داده بودند آیا به خاطر دارید که چه موجی از اعتراضات را به همراه داشت صحیح نیست بگوئید اعتراض نمی کنند اینطور نیست.

17. راستی فرقه ی داوودیه رو یادتون رفت که توی همین کشور آزادی خواه(آمریکا)، زنده زنده سوختند.



لازم به ذکر است که بی بی سی پس از چند ساعت، این خبر را از روی سایت خود حذف کرد.



نوشته شده توسط پاسدار ولایت مطلقه فقیه
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

صراحت، راز ماندگاری

بصیرت، باید عاشورایی باشد

صراحت، راز ماندگاری

اگر بفرموده مرحوم امام عزیز، پشتیبان ولایت فقیه باشیم، به مملکت ما آسیبی نمی رسد.
ولایت مطلقه فقیه خط قرمز ماست.
با احتیاط خیلی زیاد بایست حرکت کرد.
رابطه ولی فقیه با ما رابطه ی پدری و پسری نیست بلکه رابطه مولا و عبد است...

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه
حمایت بی بی سی از فیلم موهن به پیامبر 
بی بی سی در گزارشی توجیه آمیز به تبرئه توهین کنندگان به پیامبر اسلام پرداخت و تلاش کرد تا به نحوی که به مسلمانان بر نخورد از سازندگان فیلم موهن و حامیان آن حمایت کند. 



جام فرهنگی،

بی بی سی در گزارشی به قلم عزیز حکیمی با تیتر "فرق عکس عروس ملکه با کاریکاتور موهن" آورد: «یک هفته پس از اعتراض های خشونت بار مردم برخی کشورهای مسلمان به یک فیلم توهین آمیز درباره پیامبر اسلام، هفته نامه طنز فرانسوی شارلی ابدو کاریکاتورهایی از پیامبر اسلام را بر روی جلد خود چاپ کرد. این امر دولت فرانسه را واداشت که سفارتخانه ها، مدارس و دفاتر رسمی خود در نزدیک به بیست کشور عمدتاً مسلمان را تعطیل کند.



حوادث مشابه در گذشته نشان داده که اقدام شارلی ابدو و اقدامات مشابه رسانه ها، می تواند به گسترش اعتراض های خشونت آمیز منجر شود و تبعات امنیتی جدی نیز به دنبال داشته باشد. چاپ این کاریکاتورها عملا می تواند باعث به خطر افتادن جان شهروندان فرانسوی در کشورهای مسلمان و حتی نگرانی های مرتبط با امنیت در خاک فرانسه شود. گذشته از آن، بستن سفارت ها و دفاتر مرتبط با فرانسه در بیست کشور می تواند هزینه های اقتصادی و سیاسی هنگفتی بر دولت و مردم این کشور تحمیل کند.



با این حال، مقامات فرانسوی از انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز پیامبر اسلام به عنوان نشانه ای از آزادی بیان دفاع کرده اند. اما در همین کشور و تقریبا همزمان با چاپ این کاریکاتورها، یک دادگاه انتشار تصاویر عریان عروس خاندان سلطنتی بریتانیا را زیر عنوان "نمایش بی رحمانه لحظات شخصی" محکوم کرد و از ناشر این تصاویر خواست که سریعا تمام این عکس‌ها را از روی اینترنت حذف کند و اصل عکس‌ها را نیز به خانواده سلطنتی بریتانیا بازگرداند.



هر دو مثال، برغم تناقض ظاهری، نشانه پایبندی دولت و جامعه فرانسه به قانون گرایی است. انتشار تصاویر عروس سلطنتی بریتانیا، براساس قوانین فرانسه، نقض حریم خصوصی یک شخص حقیقی ست اما کشیدن کاریکاتور و نقد کردن شخصیت های مذهبی، حق آزادی بیان و به چالش کشیدن اندیشه هاست که آن هم در قوانین فرانسه تضمین شده است.



......اغلب کودکان مسلمان در محیط اجتماعی خود با باور مطلق به برتری یک مسلمان بر غیرمسلمان و برحق بودن اسلام نسبت به دیگر ادیان رشد می کنند.



بسیاری از آنها از همان کودکی می آموزند تا شکرگزار خداوند باشند که مسلمان آفریده شده اند و نه "کافر" و به خیلی از آنها گفته می شود که غیرمسلمانان گمراه یا حتی نجس هستند.

این فرهنگ خودبرحق بینی می تواند به شکل حساسیت فوق العاده مسلمانان نسبت به اعتقادات خود بروز کند.»



این حمایت علنی از سازندگان فیلم موهن به پیامبر تحت لفظ زیبای آزادی بیان در حالی از سوی بی بی سی صورت می گیرد که در گذشته تحت عنوان خبری با تیتر " چرا بی بی سی فیلم موهن به پیامبر را پخش نکرد" خود را در ظاهر طرفدار مسسلمانان معرفی کرده و نسبت به سازندگان این فیلم موضعی تصنعی گرفته بود.

در جواب توجیه غیر کارشناسانه نویسنده این متن، جواب مخاطبین خبر که در سایت بی بی سی آمده است را می آوریم:



1. با سلام

نمی دانم ریشه اندیشه های شما از کدام مرداب سیراب می شود که عطای آب زلال معرفت شرقی را به لقای فراموشخانه فروخته اید و با توجه به ایرانی بودن شما به ظاهر البته، چون به نظر به بیگانگان بیشتر متمایل بوده و رضای آنها ارزشمند تر از ارزش های هم وطنانتان است که این چنین بی توجه پیامبر اسلام بزرگترین مرد تاریخ که چندین میلیارد مشتاق دارد و دل ظلمت زده جاهلان را نورانی کرده این چنین سخیف با همسر نوه ی ملکه ی انگلستان یکی کرده و نتیجه می گیرد که حقوق خصوصی یک زن لخت با توهین به مظهر پاکی و عصمت، عزیز ترین بنده خدا که شادی و غم او با شادی و غم پروردگار یکسان است یکی کرده اید و نام آزادی بیان و به چالش کشیدن اندیشه ها را روی آن نهاده اید و یا نشانه پایبندی دولت و جامعه فرانسه به قانون گرایی می دانید و تعجب بر انگیز تر که شما این ادبیات را چه قدر زود باورانه همچون یک حقیت محض کاملا جدی گرفته و پذیرفته اید انگار که در همان جاهایی که این الفاظ را می سازند خود باور دارند و اجرا می کنند؟



یک پرسش: حال اگر کسی در مورد پدر و خانواده ملکه انگلستان نقدی کند آیا باز هم آزادی بیان وجود دارد؟



شما (غربی ها) چه بپذیرید چه نپزیرید چه بداننید چه ندانید که مطمئنا بهتر می دانید:

مسلمانان، محمد (ع) را از جان خود و حتی از خانواده خود بیشتر دوست دارند و توهین به ایشان مسلما از توهین به خودشان و مهمتر از ورود به حریم خصوصی خودشان است.

در آخر باید به شما یاد آور شوم که پوشاندن گناه دیگران، سهیم شدن در گناه آنان است و چه بسا تن فروشی شرافت مندانه تر از ذهن و اندیشه فروشی است که کسی زبان بیگانگان شود که حرف آنها از زبان او جاری شود.



2. در اجتماع هاى غربى دسته اى از مردم وجود دارند که بهشون "هیپى" گفته میشه. این افراد با "هر حرف و نظرى" که جلوشون بزارید مخالفت می کنند و یک جواب متفاوت تحویل می دهند، فقط به این خاطر که "روشن فکر" خودشون رو جلوه بدند و بگن که "شما عقلتون نمى رسه و فکر بازى ندارید." یعنى اگر جلوى این افراد یک عکس هندسى مربع بزارید و بپرسید "تو این عکس چندتا مربع می بینى؟" میگه 2 تا: یکى خط احاطه کننده، یکى هم فضاى سفید درونش!!!! این آقاى محترمى هم که این مطلب رو نوشتن خیلى شبیه هیپى ها حرف میزنن... اون عکس بسیار بسیار زشت و توهین آمیز هیچ گونه توجیه فرهنگى یا اخلاقى یا قانونى نداره. از کى تا حالا ترویج نفرت و "مسخره کردن" و "توهین کردن" بخشى از "به چالش کشیدن تفکرات و عقاید" شده؟!! بنده هم شاید خیلى چیزا برام عجیب بیاد، اما از بیان کردنشون پرهیز می کنم، نه به این خاطر که کسى جلومو گرفته یا اینکه آزادى بیان نباشه -بلکه به خاطر یک ذره "شعورى" هست که به عنوان یک انسان با فکر و عاقل دارم. اگر هم با چیزى مشکلى دارم با حفظ شعور و درک و با استدلال سعى می کنم نظرم رو بیان کنم.



3. جناب حکیمی، مشکل ما این نیست که از قوانین فرانسه سر در نمی آوریم. مشکل اینه که چرا همچین قوانین ظالمانه ای تصویب میشه. این سیاست یک بام و دو هواست. به پیامبر اسلام بدون هیچ دلیلی میشه توهین کرد و به مضحکه گرفت اما از عروس سلطنتی نمیشه عکس های نیمه عریان چاپ کرد. در حالی که مورد اول عین توهین و لودگی است ولی مورد دوم اصل قضیه(لخت شدن)اتفاق افتاده. فقط میتونم بگم برای خودمون متاسفم که سنگ غرب رو به سینه می زنیم.



4. مقایسه عروس ملکه و انسانی که بیشتر ار یک ونیم میلیارد پیرو دارد از ریشه غلط و باطل است شمایی که دم از آزادی بیان می زنید آیا می توانید هولوکاست را زیر سوال ببرید مطلقاً که نمی توانید چراکه آزادی بیان وسیله ای برای خفه کردن آزادی بیان و اندیشه است اگر زیر سوال بردن نسل کشی یهودیان پرورش نژاد پرستی و برانگیختن نفرت است آیا توهین وتهمت های نادرست و کتمان حقایق خود برانگیختن نفرت بر علیه بیشتر از یک و نیم نیلیارد انسان نیست.



5. هر فرد عاقلی میدونه که توهین به یک شخصیت مورد احترام مردم گناه و اشتباه هستش، خواهشا دیگه توجیه نکنید..



6. سلام ، همیشه میگفتند بی بی سی بی طرف است، اما انگار نیست لطف نمایید یه طرفه به قاضی نروید....



7. لطفا سیاست های دشمنانه خودتون رو توجیه نکنید... حالا که مشخص شده آزادی بیانتون فقط برای توهین و توطئه علیه مسمانان هست... به قول ما... ماست مالیش نکنید..



8. سلام. به نظر می آید که همه اینها که گفته برای توجیه بی اخلاقی باشد. همانطور که خشونت کار بدی است و برای طرد کردن آن نیازی به شکایت کردن نیست و همه آن را محکوم می دانند طبعا توهین و تمسخر نیز خارج از اخلاق بوده و هیچ ربطی به انتقاد و نقد کردن و آزادی بیان ندارد.



9. جناب حکیمی عزیز! حال اگر مثلا روزنامه ای در فرانسه مطلبی در تردید هولوکاست منتشر کند برخورد دولت فرانسه چگونه قابل توجیه است؟ آیا به حریم خصوصی کسی تجاوز شده؟ و یا واقعه ی هولوکاست چیزی فراتر از اعتقادات مذهبی است؟ نه برادر! فریب این مغالطه ها را دیگر هیچکس نمی خورد. واضح است که دولت فرانسه و سایر دول غربی خود عامل انتشار این مطالب ضد اسلامی هستند. و این حق خود برتربینی بر خلاف نظر شما در صهیونیست ها وجود دارد. آنهم به قیمت جان مسلمانان.



10. جالب اینجاست که همین مجله قبلا به خاطر بی احترامی به شارل دوگل یک بار بسته شده.انگار دولت فرانسه قوانین را در مواقع لازم فقط به یاد میاره.



11. عزیز جان، همین الان که من تو فرانسه هستم تکذیب نسل کشی ارامنه توسط حکومت عثمانی جرم تلقی میشه و از یکسال تا سه سال حبس بهمراه جریمه نقدی داره، آیا این پدیده تاریخی که صحت و سقمش محل سواله و میشه روش بحث کرد جزء آزادی بیان تلقی نمیشه؟؟؟؟؟ بعد اهانت و بی احترامی به آخرین پیامبر خدا که اتفاقا تصدیق کننده پیامبران پیشین نیز هست و در کتابش از همه پیامبران الهی به نیکی یاد شده، و توهین به او توهین به همه ادیان است جز آزادی بیان تلقی میشه؟!!! دست بردار نویسنده محترم اتفاقا اینجا تو فرانسه از هرجای دیگه تو تفسیر شخصی از قوانین متبحرترند ok؟



12. فیلمی که ایران از مریم مقدس ساخته و طهارتی که اسلام برای حضرت مریم قائل شده نشانه چیست؟ کجا تو ایران راه به راه به ادیان دیگر توهین می شود؟! احتمالا شما مسلمان نیستی یا تو ایران نیستی!! اگر بودی می دونستی که اهل کتاب از دید اسلام و مردم ایران بسیار قابل احترام اند.



13. بدون شک توهین به هر شخصیتی زشت و ناپسند است علی الخصوص به پیامبر مهربانی ها

یادمون نره اون داستانی که مردی هر روز شکمبه گوسفند را روی سر حضرت می ریخت این کار عادت هر روزه مرد شده بود و پیامبر هیچ جوابی به اون مرد نمی داد تا این که یه روز اون مرد این حرکت رو نکرد حضرت سراغ مرد رو گرفت و شنید که بیمار شده است پیامبر مهربون ما هم بی درنگ به عیادت مرد هتاک رفت!



14. آیا تظاهرات مسالمت آمیز مسلمانان در به اصطلاح قانون فرانسه نفی شده ؟اما تظاهرات صنفی آزاده؟!! گیریم حرف شما درست باشه ! پس چرا اجازه اعتراض مسالمت آمیز رو هم به مسلمانان فرانسه نمی دهند؟جریان حاکم بر مجلس فرانسه جریان ضد اسلامیه که گاهی به میخ میزنه و گاهی به نعل و هدفش اهانت به اسلام و مسلمان ها است.



15. من مسلمان نیستم ولی این دلیل نمی شه که به بهانه ی آزادی بیان در مورد مسائلی که می دونم یه عده ای روش حساسیت دارن این طور مانور بدم. واقع بین باشید لطفا.آیا در همین کشورهای اروپایی می شه به همین راحتی هولوکاست رو زیرسوال برد؟ تو همین کشورها قانون تصویب شده اگر کسی هولوکاست رو زیرسوال ببره زندانی بشه این آزادی بیان که شما می گید این جور موقع ها کجاست؟ مقایسه عروس ملکه با این موضوع یه قیاس اشتباهه.شما دارین یه فرد حقیقی رو با یه مسئله اعتقادی مقایسه می کنید.وقتی شما یه اعتقاد رو زیرسوال می برید تمام تفکر و هویت انسان را زیرسوال می برید.اما یه فرد حضور فیزیکی داره که بتونه از خودش دفاع کنه یا کسی هست که این کارو براش بکنه موضوع حریم شخصی مسئله ی جدا از آزادی بیان است.قرار نیست به بهانه آزادی بیان هر چی دلمون خواست بگیم.می شه انتقادها رو با سند و مدرک و محترمانه بیان کرد نه با یه فیلم یا کاریکاتور به میلیون ها نفر توهین کرد.



16. سلام جناب حکیمی نمی دانم چه مدتیست این طرف ها آمده اید ولی مسلما خیلی سال نیست که اینطور شیفته قانون گرائی اینجا هستید. چند سال دیگری لازم است بمانید تا حقایق دیگری برایتان مکشوف شود. البته اینکه مسلمانان با هر تلنگری برمیتابند چندان لازم نیست چرا که وجود پیامبر اکرم بسیار بسیار بزرگتر از آنچیزی است که بخواهد با چنین تبلیغاتی مکدر شود ..وایشان والاتر از این مقولات هستند ..ولی شما آقای عزیز حکیمی ..بهتر است این بار پیامبر را با پیامبر به مقایسه بگذارید نه با عروس ملکه البته این نشان از کم اطلاعی شما خواهد داشت.



با این حال معنای گفته های من این نیست که انتظار داشته باشیم اصولامسلمانان عمدتا بی خیال باشند ..اولا اینکه می گویند اگر به مسیح توهین شود هیچ واکنشی در جوامع غربی صورت نمی پذیرد این کاملا اشتباه است حتی در برنامه ای در بی بی سی هم بارها گفته شد که غربیان واکنشی به توهین به پیامبرشان نشان نمی دهند وهیچکس اعتراضی نکرد. همین چند سال پیش بود که فیلمی ساخته شد و آنجا خیلی هم محترمانه گفته شد که مسیح ازدواج کرده بوده و زن داشته و عکس زنش را نشان داده بودند آیا به خاطر دارید که چه موجی از اعتراضات را به همراه داشت صحیح نیست بگوئید اعتراض نمی کنند اینطور نیست.

17. راستی فرقه ی داوودیه رو یادتون رفت که توی همین کشور آزادی خواه(آمریکا)، زنده زنده سوختند.



لازم به ذکر است که بی بی سی پس از چند ساعت، این خبر را از روی سایت خود حذف کرد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۷/۰۸
پاسدار ولایت مطلقه فقیه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی